Меню
Количка

Маша за навиване на едри букли-къдрици

Маша за навиване на едри букли-къдрици
Маша за навиване на едри букли-къдрици
Маша за навиване на едри букли-къдрици
Маша за навиване на едри букли-къдрици
Изчерпан
Маша за навиване на едри букли-къдрици
Маша за навиване на едри букли-къдрици
Маша за навиване на едри букли-къдрици
Маша за навиване на едри букли-къдрици
Маша за навиване на едри букли-къдрици
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00759
27.00 лв
без ДДС: 27.00 лв

Уред-маша за оформяне на модни прически с едри къдрици

Спецификации:

Оформянето на вашата прическа вече е лесно като детска игра. С този професионален уред за оформяне може лесно да постигнете професионални резултати в домашни условия.
Артикула е конструиран така че лесно може да си правите кичури като захващате по-голяма площ от косата - около 10 см. Машата е направена така че защипвате кичур от косата си в специалната вълнообразна щипка на корпуса на машата.
За по рехави къдрици или за стегнати букли може да избирате между 210 и 180 градуса.
Нагревателната повърхност е изработена от материал с керамично покритие, машата лесно може да бъде винаги с вас където и да сте поради компактните си размери. 
Бутон за включване и изключване. Светлинен индикатор за готовност.
Въртящ се кабел в основата на машата.
Захранване: 220V от домашната ел. мрежа. 
Дължина на захранващия кабел: 2.10 м.
Консумирана мощност: 45-60 W
Размер: 370 х 95 мм. в най-широката част.
Тегло с опаковката: 500 гр.
Цвят: Кафяв.

Комплекта включва:

1 бр. Маша за оформяне на перфектни къдрици SN-15.
1 бр. Упътване на английски език.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!