Модел: KEMEI KM580A
Наличност: В наличност
28.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Нова машинка за подстригване с четири сменяеми приставки

Спецификации:

Перфектен артикул за цялостна грижа за тялото. Уреда има четири сменяеми приставки които ще задоволят и най капризните.
Имате приставка за почистване на окосмяване в носа, ушите и деликатни места. Имате широка приставка за подстригване на главата.
Тясна приставка за по трудно достъпни места. В комплекта има и бръснеща приставка както при електрическите самобръсначки.
Машинкатаима и бутон TURBO за по скоростно действие на уреда когато е необходимо. Тристепенен бутон при подстригващите приставки определя колко да взима машинката при подстригване.
Светлинен индикатор за зареждане. Зареждането на батерията отнема 5 часа, не презареждайте над 5 часа и не зареждайте само 1-2 часа, не използвайте машинката докато се зарежда, това е вредно за вашата батерия
Винаги изхарчвайте тока от батерията докрай и тогава зареждайте. Време за работа с пълен заряд - до 40 мин.
Всички приставки и машинката са подредени в удобна поставка
Зареждането става посредством адаптор от ел. мрежата
Дължина на кабела от адаптора към машинката: 150 см.
Входно напрежение към адаптора: AC 220V-240V~50/60Hz 3W
Изходно напрежение от адаптора към батерията: 3.0VDC 600mA
Тегло на комплекта в кутията: 530 гр.
Размер на комплекта в опаковката: 250 х 170 х 60 мм.

Комплекта включва:

1 бр. Приставка за бръснене
1 бр. Приставка за подстригване - широка 40 мм.
1 бр. Приставка за подстригване и подрязване - тясна 30 мм.
1 бр. Приставка за обиране на косми в носа и ушите
1 бр. Зареждащ адаптор
1 бр. Гребен
1 бр. Шишенце с масло за смазване
1 бр. приставка за дължина на подстригване 3 мм.
1 бр. приставка за дължина на подстригване 6 мм.
1 бр. приставка за дължина на подстригване 10 мм.
1 бр. Упътване на Английски език
1 бр. Пластмасова поставка в която може да наредите всичко изброено 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още