Меню
Количка

Paintmate мече за боядисване

Paintmate мече за боядисване
Paintmate мече за боядисване
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 00148
13.00 лв
без ДДС: 13.00 лв

Бъдете майстор бояджия с Paintmate мече за боядисване

Спецификации:

Боядисвайте с лекота за минимално време! Paintmate смесва и разпределя боята с висока прецизност, равномерно и без усилие от ваша страна.  
Докато боядисвате няма да капе никаква боя! Боята е в контейнера, просто го движите напред-назад за гладко и равномерно боядисване.  
Отлични резултати всеки път без да цапате! Paintmate побира до 1 литър боя и покрива за 10 минути, до 17 квадратни метра.  
Патентованата система осигурява равномерно покритие на всички повърхности. Почистването е лесно. Просто го поставете под течаща вода, докато от него започне да тече чиста вода. Качества: Без досадното капене вече без да ви се налага да ползвате стълба.
По-малък разход на боята Вече ще ви отнема по-малко време да боядисате.
По-малко усилия при боядисването.

Комплекта включва:

1 бр. Мече за боядисване.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!