Меню
Количка

Преносим шейкър блендер mini juice

Преносим шейкър блендер mini juice
Преносим шейкър блендер mini juice
Преносим шейкър блендер mini juice
Преносим шейкър блендер mini juice
Преносим шейкър блендер mini juice
Преносим шейкър блендер mini juice
Преносим шейкър блендер mini juice
Преносим шейкър блендер mini juice
Преносим шейкър блендер mini juice
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01474
16.00 лв
без ДДС: 16.00 лв

Компактен шейкър mini juice 420 мл

Спецификации:


Преносим мини блендер с вместимост - 420 мл. Лесно приготвяне на коктейли, освежаващ сок или бебешко пюре, където и да се намирате.
Блендера работи без кабел, той е оборудван с мощно острие с 4 ножа и акумулаторна батерия 1200 mAh. На гърлото на шишето има гумен опръстен за лесно пренасяне.
Изключително ефективната работа на блендера се осигурява от мощен двигател с 20 000 об/мин, който моментално задвижва четворното острие.
Блендерът лесно раздробява зеленчуци, плодове и дори смачква кубчета лед. С едно зареждане може да се направят 8-10 шейка.
Компактния размер го прави лесно преносим в раница или чанта. Система за защита от случайно пускане - два пъти бързо натискате бутона за да се включи блендера.
Зареждането е чрез кабел от комплекта micro USB-USB 2.0.
Време за зареждане: 3-5 часа
Работна мощност: 50 W
Размер: 21 х 8.5 см.
Тегло 280 гр.

Комплекта включва:

1 бр. Преносим шейкър блендер mini juice
1 бр. Кабел за зареждане micro USB-USB 2.0.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!