Меню
Количка

Радиоприемник-радио LEOTEC LT29

Радиоприемник-радио LEOTEC LT29
Изчерпан
Радиоприемник-радио LEOTEC LT29
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 01093
17.00 лв
без ДДС: 17.00 лв

Портативно FM радио LEOTEC 

Спецификации:

Дължина на захранващия кабел: 135 см.
Тегло на радиото в опаковката: 600 гр.
Размер на радиото в опаковката: 205 мм х 135мм х 85 мм.
размер на радиото: 180 мм х 60 мм х 110 мм
Тегло на радиото с кабела:550 гр
Дължина на антената: 53 см.
Обхват:
FM: 64 - 108 Mhz.
MW: 530 - 1600 Khz.
SW 1-5: 2=8 - 25.1 Mhz.
Захранване: AC 220V / 50Hz (Електрозахранване от ел. мрежата)
Възможност за работа на батерии (2 бр. R20)

Комплекта включва:

1 бр. Радио LEOTEC LT29.
1 бр. Захранващ кабел.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!