Меню
Количка

GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант

GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
-33 %
GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
GelActiv стелки - мъжки и дамски вариант
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 00077
8.00 лв
12.00 лв
без ДДС: 8.00 лв

GelActiv стелки - уникален дизайн и комфорт 

Спецификации:

Може да използвате GelActiv - стелки за всеки ден. Дизайн е оформен по формата на стъпалото. Стелките GelActiv помагат за намаляването на натиска под стъпалото със своята форма, която е с дизайн, съответстващ на контактните точки и помага за правилното разпределение на натиска. Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляването на натиска при ходене и ежедневните дейности. По-твърдият гел осигурява опора на свода на стъпалото и петата, а мекият гел придава превъзходно омекотяване и поема сътресението върху стъпалото. Технологията GelActiv омекотява вашите стъпала при всяка стъпка, за да усещате повече енергия и лекота. Подходящи за всички номера обувки. Изключителен комфорт при ходене. Дизайнът на стелките осигурява комфорт през целия ден.

Начин на употреба:

Ако е необходимо, изрежете за да прилегне добре. Режете по външната линия, която отговаря не размера обувки или използвайте оригиналната стелка като ориентир. За най-добър резултат, отстранете съществуващите стелки и ги заменете с GelActiv стелки. 
Правилното поставяне в обувките е със страната, със синъо - жълтия гел надолу, съответно платнената синя страна сочи нагоре.

Стелките се предлагат в два размера:

По - големият размер, за хора носещи номера от 42 до 48.
По - малкият размер, за хора носещи номера от 38 до 42.
Подменяйте стелките когато забележите, че се износват. 
Препоръчително е това да става на всеки шест (6) месеца.

Могат да се ползват с:

- Официални обувки.
- Ежедневни обувки.
- Маратонки.
- Работни ботуши / обувки.

Инструкции за почистване на вашите стелки:

За да ги почистите, просто ги избършете с кърпа, 
потопена в топла сапунена вода. (Самите стелки не се накисват във вода.)

Комплекта включва:

2 бр. Стелки GelActiv Дамски/Мъжки.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!