Модел: TM-010
Наличност: В наличност
28.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Безжични Radio Мр3 сгъваеми слушалки

Спецификации:


Продукта е подходящ за използване при спорт, може да се ползва от шофьори, офис администратори, меломани или просто хора, които обичат висококачествените иновативни продукти.
Тези слушалки са елегантни, удобни и лесни за употреба с великолепен ергономичен дизайн. Те са здрави и масивни като изработка - 180 грама.
Изработени са от здрава пластмаса. Лесно могат да бъдат сгънати до компактно състояние - виж снимките! Слушалките ви дават възможност да провеждате телефонни разговори безжично през вашия смартфон,
можете само с едно леко движение да вдигате звънящия ви телефон чрез копче на слушалките или да прекъсвате телефонния разговор.
Наличие на FM Радио - може да слушате и любимата си радиостанция на честота 87.5 до 108 MHz
Може също да слушате музика чрез безжичната връзка направо от смартфона ви или от друг източник предлагащ блутут свързване.
Свързване с всички смарт телефони с андроид, включително всички версии IPhone. Може да слушате любимите си песни чрез слота за microSD карта памет в мр3/WMA файлове.
Звука е чист и кристален, стерео. Изключително дълбок BASS. Възможност да слушате слушалките и чрез кабел - жично, с кабела в комплекта - 3.5 мм. стерео аудио кабел.
Слушалките елиминират ехото и заобикалящият шум. Батерията която захранва комплекта е литиево-йонна презареждаема, вградена - може да слушате музика в рамките на около до 8 часа.
Зареждането е чрез кабела включен в комплекта, от USB порт на компютър или лаптоп. Да се зареждат не повече от 5 часа.

Артикула се командва от 5 бутона.

- Бутон за включване и изключване.
- Бутон за увеличаване на звука и превъртане напред при песни
- Бутон за намаление на звука и превъртане назад при песни
- MP3/FM Бутон за преминаване между различните режими на слушалките
- Бутон Плей/Пауза-вдигане и затваряне при телефонен разговор.

Frequency Range: 2.4-2.4835Ghz
Frequency Response: 20Hz-20Khz
SNR: 95 db
Distortion Factor: 1%
Диаметър на говорителите: 40 мм.
Блутут Версия на свързване: CSR3.0 + EDR
Работнабезжична дистанция: до 10м
Слот за microSD карта памет до 32 GB
Тегло на комплекта с опаковката: 350 гр.
Функция Hands-free
Цвят: Черно, Синьо, Бяло, Червено

Комплекта включва:

1 бр. Безжични блутут стерео слушалки
1 бр. Кабел за зареждане от USB порт на компютър
1 бр. Кабел за жично използване на слушалките - 130 см.


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още