Меню
Количка

Соларна осветителна система GDLITE GD8017MK

Соларна осветителна система GDLITE GD8017MK
-20 %
Соларна осветителна система GDLITE GD8017MK
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01221
44.00 лв
55.00 лв
без ДДС: 44.00 лв

Преносима батерия с фенер и соларно зареждане

Спецификации:

Представяме ви мултифункционална система GDLITE GD8017MK, включваща соларен панел, вградена акумулаторна батерия - фенер с насочена светлина и фенер със странична светлина за четене, 3 броя Led крушки с кабел х 2.8 метра, кабел за зареждане на различни телефони и зареждане на системата.
Системата позволява няколко варианта за осветление, вграден фенер отпред и лампа за четене отстрани. Също така в комплекта са включени три диодни лампи с кабели.
Може да зареждате всяко едно устройство което има нужда от зареждане и е с порт USB 2.0. Това са телефон, таблет, малък лаптоп, i-Pod, MP3, GPS и др. Лампите са с отделни ключове, което дава възможност за регулирането им спрямо потребностите. При едновременно ползване на трите лампи батерията издържа до 10 часа.
Акумулаторът може да се зарежда по два начина – от USB входа (5-6V in) чрез снопа кабели от комплекта от адаптер на смартфон или на соларния панел от комплекта. Предвиден е индикатор (Червено диодче примигва) когато нивото на батерията достигне пълен заряд. Устройството намира широко приложение при ловни и риболовни излети, походи, къмпингуване, за оборудване на вили, каравани и палатки, т.е. като допълнителен, възобновяем източник на ток в различни ситуации.
Капацитет на батерията: 5000mAh
Входящо напрежение - AC 6V, 3.7 от слънчев панел или USB адаптер от смартфон чрез кабелите от комплекта.
Изходно напрежение -3 изхода 6V, 1 изход USB: 5V, 0.5A
Време за зареждане от мрежата: 10-12 часа, от слънчевия панел: 12 часа. Аварийна LED насочена лампа. Соларен панел. Странична лампа за четене.
Ако устройството не се използва дълго време, моля презареждайте акумулатора на всеки 3 месеца за по 13 часа. В противен случай живота на акумулаторната батерия се скъсява.
Размери: 200 х 160 х 80 мм.

Време на осветяване:

1 бр. Лампа с кабел/120 лумена - 30 часа
2 бр. Лампа с кабел/ 240 лумена - 15 часа
3 бр. Лампа с кабел/ 360 лумена - 12 часа

Комплекта включва:

1 бр. Соларен панел 3-7W.
1 бр. Акумулаторна батерия с фенер /Страничен и насочен/
3 бр. LED лампи с ключ.
1 бр. Кабел с накрайници за различни GSM и зареждане на системата.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!