Модел: LED Beam
Наличност: В наличност
73.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

RGB LED движеща се на 360 градуса диско система

Спецификации:


Сценично дисково осветление със звуково активиране. RGB LED движеща се на 360 градуса глава. Системата има вградени два високоговорителя,
така може да прослушвате вашите любими MP3 файлове записани на Micro SD карта / USB флаш устройство. Устройството може да бъде монтирано на стена.
Лесно може да си направите собствено диско парти. Може да избирате скорост на въртене, на осветяване, дали да има звук или да няма звук.
Артикула може да работи и в такт с музиката. Имате превъртане на пред, превъртане на зад на песните, пауза, увеличаване и намаляване на звука.
Дистанционно управление к разширени функции - работно разстояние до 5 метра.
Насочване на осветлението: 270 градуса по хоризонтала (автоматично); 180 градуса вертикално (ръчно)
Покритие площ: 160 - 360 градуса
Мощност на високоговорителите: 4W
LED мощност: 12W
Входно напрежение от адаптер от домашната ел. мрежа: 100-240V AC; 50-60Hz - дължина на кабела 90 см.
Изходно напрежение на адаптер: 12V
Светодиоден източник на светлина: 2 x 2W Червени светодиода, 2 x 2W Сини светодиода, 2 x 2W Зелени светодиода
Цвят на осветяването: Червен, Син и Зелен
Материал на корпуса: Двойна подсилена пластмаса
Метод на управление: Ръчно или с IR дистанционно управление

Модел на осветление:

- Автоматично изпълнение
- С активиране от звук
- Статично осветление в червено / синьо / зелено / RB / RG / BG / RGB;

Валидна формат на музика: wav / mp3
Размери: 12.5 x 11 х 19.5 см.
Тегло: 500 гр.
Черен цвят

Комплекта включва:

1 бр. Дистанционно управление
1 бр. Захранващ адаптер
1 бр. Инструкция на английски език

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Свързани продукти
Разгледайте още