Меню
Количка

Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh

Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
-23 %
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
Супер мощна мобилна батерия 10400 mAh
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01259
17.00 лв
22.00 лв
без ДДС: 17.00 лв

Мобилна батерия с огромен капацитет на зареждане

Спецификации:

Зарядното преносимо Устройство е плътно и сравнително тежко, но същевременно и мобилно. Изработено е от поликарбонат в комбинация с здрав алуминиев корпус.
Артикула лесно можем да го носим с нас на места без наличие на ток.
Когато сме на риба, излет сред природата или къмпинг, или просто когато ви свърщва тока в мобилния телефон, в тези случай тази мощна мобилна батерия е незаменим помощник.
Може да зарежда устройства като телефони, Mp3 Player-и, Ipad, Таблети и др. практически всичко което ползва micro USB или USB 2.0
Капацитета на батерията е впечатляващ, 10400mAh позволяващи да заредите повече от едно устройство.
С артикула се борави изключително лесно, в комплекта има сложен кабел с два накрайника: мъжко micro USB към мъжко USB 2.0.
Когато искате да заредите преносимата батерия за да има напрежение в нея, включвате micro USB то на кабела към батерията, другия край с мъжко USB 2.0. включвате към порт на компютър, така зареждате мобилната батерия с напрежение.
Светлинния индикатор започва да показва до къде е стигнало зареждането, след като светнат всичките светлини на индикатора, мобилната батерия е напълно заредена.
Когато ви е нужна енергия за вашата батерия в телефона, таблета или друго, обръщате кабела, пъхате USB 2.0 в мобилната батерия, другия край във вашия таблет или телефон, натискате бутона за включване и готово, зареждането започва!
Време за зареждане на преносимата батерия (до пълнота на 100%) около 5.5 часа
Кабел за зареждане към батерията и от нея е бял на цвят и е с дължина 15 см. (мъжко micro USB към мъжко USB 2.0)
Четиристепенен светлинен датчик за наличие на заряд в мобилната батерия.
Батерията е литиево - йонна.
Изходна мощност-5V/2,1A.
Рармери - 95 х 77 х 22 мм.
Опаковка от прозрачна пластмаса.
Тегло с опаковката 300 гр.
Цветове: Черен, Сребърен, Червен, Син, Златен, Зелен.

Комплекта включва:

1 бр. Преносима мобилна батерия 10400 mAh.
1 бр. Кабел за зареждане micro USB към мъжко USB 2.0.
1 бр. Кутийка от прозрачна пластмаса.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!