Модел: D09
Наличност: В наличност
14.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Метален статив за снимки от разстояние

Спецификации:


На вниманието на клиентите представяме удобен уред за самостоятелни или групови снимки със самоснимачка (selfie)
уреда е изработен от здрава метална сплав, в комбинация с ABS пластмаса
Офертата представлява телескопичен монопод с дължина от 22 до 108 см.
Накрая на разстегнатия уред има приставка за захващане на мобилни телефони и други устройства като големината не може да бъде повече от 160 х 85 мм.
Дебелината на телефона не трябва да е повече от 20 мм. На приставката за снимане може да се закрепи малко огледалце чрез което виждате позиционирането на снимания обект във момента на снимката - огледалцето е включено в комплекта.
Накрайника за захващане на телефон или друго снимащо устройстно е снабден с множество опции за завъртане и застопоряване в удобно положение.
Накрайника за захващене на снимачното устройство има възможност да бъде закрепен върху нормален статив

Накрайника за захват е съвместим със следните смартфони:

- iphone 5/5C/5S
- Samsung с3/s4/note3/note2
-Други модели с ширина до 160 х 85 мм.

Монопода е с гумирана дръжка против плъзгане
Налични цветове на дръжката на монопода - Черен, Син, Оранжев
За да може комплекта да е пълен за нашето перфектно снимане, в комплекта има и безжичен блутут спусък за снимане от разстояние.
Този безжичен спусък е вграден в дръжката на монопода.
Спусъка е съвместим с операционни системи iOS/Android
Разстоянието на което може да действа спусъка е до 10 метра.
Захранването на безжичния спусък е осигурено от вградена акумулаторна батерия!
Тегло на целия комплект: 170 гр.

Комплекта включва:

1 бр. Телескопичен монопод
1 бр. USB кабел за зареждане
1 бр. Огледалце за по точна картина на снимане
1 бр. Захват за телефон или фотоапарат

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още