Меню
Количка

Триместна еднослойна палатка цветен вариант

Триместна еднослойна палатка цветен вариант
Триместна еднослойна палатка цветен вариант
Триместна еднослойна палатка цветен вариант
Триместна еднослойна палатка цветен вариант
Триместна еднослойна палатка цветен вариант
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01296
27.00 лв
без ДДС: 27.00 лв

Триместна палатка цветен модел

Спецификации:

Прекрасна вещ за вашите излети сред природата, палатката е изработена от висококачествен полиестер.
Палатката е снабдена с отдушник на върха на палатката, на отдушника има комарник, на входа на палатката също има комарник.
Отдушника при дъждовно и влажно време се покрива с квадратно парче маскировъчен плат с ластици завършващи с куки в четирите края, с куките парчето се закрепва на върха на палатката!
Палатката отвътре е покрита със сребристо покритие, покритието осигурява по добър температурен комфорт вътре в палатката.
Артикула е побран в удобна платнена чанта с цип в същия цвят в който е и палатката. Палатката се разпъва основно от две пръчки от фибростъкло. Всяка от тези две пръчки е съставена от няколко по малки като те се нанизват една в друга и се превръщат в една от двете пръчки разпъващи палатката.
За по лесно сглабяне и разглабяне на обтегачите през средата на тези обтегачи вървят ластици. Двете основни пръчки - обтегачи се промушват през платнени уши, наречени водачи, застопоряват се в четирите ъгъла на палатката в специални пластмасови жлебове. По този начин обтегачите се напрягат и се извиват на дъга, така кръстосани, те държат палатката опъната. В комплекта на палатката има и набор от метални шишове за прикрепване на палатката към земята.
Цветния модел палатката е снабдена с дъно от същия платнен материал от който е изработена останалата част на палатката, този материал е подсилен поради факта, че се явява дъно.
Ширина: 150 см. Дължина: 200 см.
Височина в най високата част: 130 см.
Тегло 1.300 кг.
Еднослойна.
Водонепромокаемост - 1000 мм. воден стълб.
Размери в сгънато положение в платнената чанта с цип: 60 х 15 см.
Цветове: Синьо, Червено, Жълто, Зелено.

Комплекта включва:

1 бр. Палатка 150 х 200 х 130 мм.
4 бр. Метални колчета за закрепване към земята.
1 бр. Пакет с обтегачи от фибростъкло за разпъване.
1 бр. Квадратно парче плат за покриване на отдушника на палатката.
1 бр. Платнена чанта за пренасяне.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!