Меню
Количка

Уред против целулит Celluless Md

Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
-14 %
Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
Уред против целулит Celluless Md
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01363
30.00 лв
35.00 лв
без ДДС: 30.00 лв

Celluless Md eфективен уред против целулит  

Спецификации:

Три функции са съчетани в един компактен уред! масаж, вакуум светлина.  
Бъдете слаби, сексапилни и очарователни без операции и агресивна терапия. Спестете време, пари и усилия!
Допълнителна информация за продукта:В този уред се използва нова вакуумна система, съчетана със светлинна и дълбоко масажираща терапия!  
Резултатът е бързо и ефективно елиминиране на целулита и излишните мазнини! Тайната е в неговото тройно действие!  
Едновременно унищожава мазнините и целулита в дълбочина, а кожата става нежна и подмладена! Високоефективна система за отслабване,  
оборудвана за първи път със светлина и масажни ролери, която ще сложи край на излишните мазнини и целулита лесно и ефективно!  
Тройна функция на действие: масаж вакуум светлина Идеален за ръцете, корема, гърба, талията, бедрата, краката, седалището!  
топи мазнините неусетно само по 10 минути на ден дълбок антицелулитен масаж изглажда кожата благодарение на светлината стяга отпуснатата кожа.
Paзмep нa пpoдy?тa 29,5 x 8 x 23,5 cм.

Комплекта включва:

1 бр. Двoйнa poл?oвa чaшa.
1 бр. Eдиничнa poл?oвa чaшa.
1 бр. Ocнoвa-зapяднo ycтpoйcтвo.
1 бр. АС/DС 220V aдaптep.
1 бр. Pъ?oвoдcтвo зa yпoтpeбa на Английски език.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!