Меню
Количка

USB водоустойчива клавиатура за компютър

USB водоустойчива клавиатура за компютър
USB водоустойчива клавиатура за компютър
USB водоустойчива клавиатура за компютър
USB водоустойчива клавиатура за компютър
USB водоустойчива клавиатура за компютър
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 00178
11.00 лв
без ДДС: 11.00 лв

Компютърна клавиатура на кирилица

Спецификации:

Клавиатура с модерна визия, стабилна изработка, продукт който е с висока степен на защита от проникване на разляти течности например. 
Влаго защитена и надписана на кирилица и на английски език. Бутоните са с ресурс от 100,000,000 натискания преди да се развалят.
Клавиатурата е с USB включване към компютъра, кабела е с дължина 140 см. Клавиатурата е съвместима с Windows 98/98SE/2000/ME/XP/MAC/VISTA.
Артикула не се нуждае от драйвери-Plug and Play. 
Цвят: Черен.
Тегло: 530 гр.

Комплекта включва:

1 бр. Влагозащитена USB клавиатура за компютър.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!