Меню
Количка

Зелен мощен лазер-показалка с USB зареждане

Зелен мощен лазер-показалка с USB зареждане
Зелен мощен лазер-показалка с USB зареждане
Зелен мощен лазер-показалка с USB зареждане
-21 %
Зелен мощен лазер-показалка с USB зареждане
Зелен мощен лазер-показалка с USB зареждане
Зелен мощен лазер-показалка с USB зареждане
Зелен мощен лазер-показалка с USB зареждане
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 00537
23.00 лв
29.00 лв
без ДДС: 23.00 лв

Лазер-показалка с USB зареждане

Спецификации:

Това е един полезен артикул за фотографи, художници, астрономи, учители, студенти, екскурзоводи, спасители, строителни инженери и работници, учени, охрана. При разходка на домашни любимци (кучетата и котките обичат преследването на лазерната точка)
Лъча се наблюдава по цялото протежение и може да се ползва за показване на отдалечени обекти. Дължината на лъча е с дължина до 8 км. Солидна алуминиева изработка. 
Артикула е захранен от мощна вградена презареждаема батерия 3.7V. В долната част на лазера има развиващ се капак който покрива USB. конектор за зареждане на лазера от USB порт на компютър или лаптоп.
Наличие на удобна каишка за носене.
Дължина на вълната: 532nm.
Обхват на лазера: 1000-8000 метра.
Батерия: Вградена презареждаема.
Работно напрежение на батерията: 3.7-4,2V.
Размер: Дължина 140 мм. Дебелина 2.3 мм.
Laser Class: 3A.
Отдадена мощност: 30mW.
Тегло на целия комплект: 300 гр.

Предупреждение:

Да не се свети към очите на други хора, може да доведе до сериозни увреждания на зрението.
Да се пази далеч от деца. 

Комплекта включва:

1 бр. Лазер с USB зареждане.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!

Етикети: зелен , лазер , мощен , usb