Меню
Количка

3D Електрическа самобръсначка Sonar SN-9399

3D Електрическа самобръсначка Sonar SN-9399
3D Електрическа самобръсначка Sonar SN-9399
3D Електрическа самобръсначка Sonar SN-9399
-14 % Изчерпан
3D Електрическа самобръсначка Sonar SN-9399
3D Електрическа самобръсначка Sonar SN-9399
3D Електрическа самобръсначка Sonar SN-9399
3D Електрическа самобръсначка Sonar SN-9399
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00007
19.00 лв
22.00 лв
без ДДС: 19.00 лв

Самобръсначка с три бръснещи глави

Спецификации:

Електрическа самобръсначка за почистване на окосмяване на брада.
Артикула е с вградена презареждаема батерия 3.7V/600 mah. Зареждането на самобръсначката е чрез кабел в комплекта на 220 волта.
Главата на самобръсначката е съставена от 3 кръга от благородна стомана. Кръговете са конструирани така че да следват всяка извивка на лицето. Бръснещата глава може да се сваля и мие директно на течаща вода. В долната заоблена част на самобръсначката се намира входа за зареждане към кабела. На задната част на машинката имате приставка за бакенбарди. В комплекта има и четчица за почистване. При зареждане за 2 часа получавате след това 120 минути работа.
Мощност на самобръсначката: 3 W.
Дължина на кабела за зареждане: 80 см.
Размери на ел. самобръсначката: 145 x 55 х 60 мм.
Тегло на целия комплект: 170 гр.
Цвят: Черно.

Комплекта включва:

1 бр. Ел. самобръсначка Sonar.
1 бр. Кабел за зареждане от Ел. мрежата.
1 бр. Четчица за почистване.
1 бр. Упътване на английски език.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!