Модел: BT12A
Наличност: В наличност
218.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Мощна акумулаторна караоке уредба-колона с микрофони

Спецификации:


Музикална система с 12-инчов ( Около 31 см.) високоговорител. Мощност 450 W RMS, здрав ABS пластмасов корпус, както и дизайн на количка с прибираща се дръжка и колелца за преместване.
Колоната разполага с възможност за прослушване на MP3-файлове, за това има два слота (USB и SD) за свързване към USB памети и SD карти памет, както и Bluetooth функция за свързване към устройства,
съвместими с Bluetooth, като смартфони, таблети или компютри. BLUETOOTH функция с обхват до 25метра. FM радио. Интегрирана безжична микрофонна система VHD. Наличие на LED дисплей.
Захранване на 220 волта. Интегрирана акумулаторна батерия с продължителност на работа до около 6 часа с едно зареждане, позволява на системата да е независима от всяко мрежово захранване и ви дава пълна свобода при избора на местоположение.
Можете лесно да преместите системата на всяко място на което ви е нужна чрез колелцата в долната част на колоната и да ползвате прибиращата се дръжка на тон колоната.
Музикалната система е устойчива на атмосферни влияния, здрава ABS конструкция, това добавя още повече сигурност при пренасянето на системата.
Способността да се използва системата като статична колоната на земята или монтирана на стойка предлага свободата да избирате при използването на колоната спрямо нуждата ви в момента.
Безжично възпроизвеждане, активният високоговорител разполага с интегриран Bluetooth приемник за свързване с най различни Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и други, така напълно се освобождавате от ненужните кабели.
Колоната разполага с два безжични микрофона в комплекта, един за ползване на главата и един за ръце, така си осигурявате по-голяма свобода при изпълнение и сценично присъствие в сравнение с кабелните решения.
Слотове за свързване:
- 1 бр. USB слот
- 1 бр. слот за SD/MMC карта памет
- 1 бр. 6.3 mm вход за микрофонен жак
- 1 бр. 3.5 mm за жак AUX вход
- 1 бр. Стерео RCA AUX вход
- 1 бр. Стерео RCA AUX изход
Регулируем ефект на ехо на микрофона
Регулируемо ниво на силата на звука на безжичния микрофон.
Чувствителност: 88dB
Честотен обхват: 40Hz - 18kHz
2-лентов еквалайзер
Интегрирана функция за запис
Размер: 37 х 60 х 30 см (Ш x В x Д)
Тегло: 14.8 кг

Комплекта включва:

1 бр. Мощна акумулаторна уредба-колона с микрофон BT15A
1 бр. Кабел за захранване/зареждане на 220V
1 бр. Дистанционно управление
1 бр. Микрофон за поставяне на главата-свободни ръце
1 бр. Приемател/Предавател на аудио сигнал към микрофона
1 бр. Микрофон за ползване в ръка
1 бр. Ръководство за употреба на Английски език


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още