Меню
Количка

Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка

Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Изчерпан
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
Булдог-Bulldog мини Bluetooth колонка
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00326
18.00 лв
без ДДС: 18.00 лв

Супер мини Bluetooth Bulldog колонка

Спецификации:

Тази Bluetooth Bulldog колона е без съмнение най-оригиналната и забавна от всички безжични стерео системи, създавани някога!
Уникален дизайн съчетан със стилен и смел дизайн. Дизайна напълно отговаря на отличния звук на Bulldog Speaker.
Това е най-усъвършенстваният мини високоговорител с Bluetooth свързване,  висококачествен звук с висока разделителна способност благодарение на два високоговорителя с мощност 10 вата всеки.
Натискането и задържането на бутона отпред, включва колонката, така се и изключва. Избутването му в страни превърта назад и на пред песните, също увеличава и намалява звука.  
Вградена акумулаторна батерия позволява да се възпроизвежда в режим "non stop" от 6 до 8 часа, в зависимост от силата на звука на музиката.  
Зареждането на колонката е чрез кабел в комплекта micro USB към USB 2.0 от порт на компютър или от адаптер за смартфон.
Bluetooth 4.1 & Edr технология на свързване. Съвместим с всички устройства с Bluetooth.  
Свързва се със смартфон или друго блутут устройство на разстояние до 10 метра.
Размер: 98 х 99 х 87 мм.
Цвят: Черно, Червено, Черно, Бяло, Кафяво.
Тегло: 185 гр.

Комплекта включва:

1 бр. Мини Bluetooth Bulldog колонка.
1 бр. USB кабел за зареждане.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!