Модел: POLICE 600000W-ZP306
Наличност: В наличност
29.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Мощен изцяло метален влагоустойчив фенер-прожектор

Спецификации:

Фенера се отличава с качествена изработка, елегантен дизайн и мощна насочена светлина.
Артикула е изработен от алуминиева сплав боядисана в черен цвят. Артикула е изключително масивно изработен, теглото само на фенера с батериите е 490 гр.
Фенера е ударо и влагозащитен. Издръжливостта на светодиода е над 100,000 часа работа.
Благодарение на мощният си CREE XM-L T6 лед светодиод фенера произвежда изключително силен светлинен поток достигащ до 200-250 метра разстояние.
Стъклото на фенера представлява лупа с цел по добро свето отдаване, прозрачността на лупата и доброто свето-отразяване на рефлектора осигуряват изключително добро ниво на осветяване.
Фенера е снабден със зуум функция, чрез издърпване на предната част на фенера напред и назад, вие събирате и разпръсквате потока на светлината.
Сечението на лупата на фенера е Ф 3.3 см. Фенера е конструиран така, че да може да се поставя на равна повърхност и да свети по посока нагоре.В комплекта има включена и презрамка за носене през рамо - регулируема дължина.
Имате възможност да използвате фенера с три режима на работа: Пълна мощност, Икономичен режим, и сигнален мигащ режим
Мощната светлина на фенера е захранена от 3 броя литиево - йонна батерия с голям капацитет, модел NK18650 (3.7V / 4800mAh)
Батериите включени в комплекта са с червен цвят.
Батериите могат да се презареждат многократно чрез адаптерите включени в комплекта.
Зареждането става като адаптера директно може да се включи към артикула и да зареди батерията поставена във фенера.
Трите презареждаеми батерии са поставени в специална касета и се зареждат едновременно докато са във фенера.
Фенера има надпис: POLICE 600000W-ZP306 (Под хартиена лепенка)
Тегло на фенера заедно с кутията и окомплектовката: 640 гр.
Тегло само на фенера: 490 гр.
Цвят: Черен
Размер на фенера: Дължина - 173 мм. / ширина - 70 мм. /Височина 95 мм.

Комплекта включва:

1 бр. Фенер POLICE 600 000 W
1 бр. Адаптер за зареждане от запалка на автомобил 12V
1 бр. Адаптер за зареждане на акумулаторните батерии от ел. мрежата на 220V
3 бр. Зарядна батерия NK18650 - 3.7V / 6800 mAh
1 бр. Платнена презрамка за носене през рамо


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още