Меню
Количка

Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)

Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
-26 %
Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
Фитнес-Смарт гривна (Smart and health гривна М4)
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01394
25.00 лв
34.00 лв
без ДДС: 25.00 лв

Смарт гривна (Smart and health гривна М4)

Спецификации:

Забързано ежедневие, малко или некачествен сън, стрес – познати на повечето от нас фактори, които безспорно се отразяват на здравето ни, но често пренебрегваме или не забелязваме сигналите, които тялото ни изпраща. Движим ли се достатъчно? Спим ли добре? Пулсът ни в норма ли е? Все въпроси, чиито отговор пропускаме или няма как да дадем. Смарт гривната е създадена именно с цел да измерва и показва в реално време това, което се случва с тялото ни, докато работим, движим се или спим. Иновативният и изчистен дизайн я превръща в бижу, подходящо за всяка дреха и повод; изключително лек, водоустойчив, изработена от специален хипоалергенен материал. Свързване чрез Bluetooth с вашият смарт телефон. Напълно съвместима с Android и iOS операционни системи. Може да се управлява/настройва и през приложение. Приема известия от Facebook, Messenger, Viber, входящи повиквания. Отброява крачки (крачкомер/педометър) Измерва изминато разстояние за даден период от време. Измерва в реално време пулса, кръвното налягане и нивото на кислород в кръвта. Следи и измерва изгорените калории. Функция за следене на съня – колко и как спите. Сензори за движение – регистрира кога сте в покой или се движите, всеки път щом повдигнете ръката към очите си, дисплея светва автоматично и е в готовност да работи. Отдалечен достъп – през гривната можете да снимате отдалечено с вашият телефон (На принципа на дистанционното управление-достатъчно е само да разклатите ръката си) Функция „ напомняне“ за пропуснати обаждания или съобщения в чат. Вибрация и звук. IPS високо технологичен тъч скрийн. Високо издръжлива батерия – до 3 дни след 1 пълно зареждане (2 часа) Зарежда се директно от порт на компютър или лаптоп, без нужда от допълнителни кабели – включва се в USB входа.
Време за зареждане: 2 часа.
Максимално напрежение на зареждане: 5V.
Bluetooth : 4.0. Екран: 0.96 HD IPS цветен екран.
FTF process, home бутон, управление с едно докосване.
Размери: обща дължина: 23,5 см.
Широчина: 2,2 см.
Цвят: Черен, Червен, Син.

Комплекта включва:

1 бр. Smart and health смарт гривна М4.
1 бр. Инструкция за употреба на Английски език.
1 бр. Кабел за зареждане.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!