Меню
Количка

Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3

Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
-27 %
Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
Фитнес смарт силиконова гривна-часовник М3
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01390
19.00 лв
26.00 лв
без ДДС: 19.00 лв

Личен здравен асистент-фитнес гривна М3

Спецификации:

Вашия личен здравен съветник-смарт гривна М3 измерва вашите жизнени показатели (кръвно налягане, пулс и количество на кислород в кръвта), качеството на съня ви, изминатото от вас разстояние в крачки и метри и изгорените калории. Леко докосване с пръст на вдлъбнатината която има вграден сензор променя различните режими.Гривната е водоустойчива и чрез нея можете да получавете известия от вашия телефон (обаждания, съобщения, имейли и др.) Гривната е smart, може да я свържете с приложението за телефон и се наслаждавайте на още много функции. Свързването става чрез Bluetooth версия: 4.2. Захранване: Вградена 110 mAh акумулаторна батерия, зареждането е чрез кабел от комплекта, в USB 2.0 на компютър или смартфон. OLED 0.78" тъч дисплей. Анти алергична силиконова каишка.
Отброяване на крачки (крачкомер) Измерване на изминато разстояние. Показване на час, дата, ден и създаване на аларма.
Измерване на пулс, кръвно налягане и количество на кислород в кръвта. Следене на съня. Известия от мобилният апарат - Facebook, Messenger, Viber, входящи повиквания. Съвместима с Android и iOS операционни системи. Вибрация и сензори за движение.
Цвят: Червено, Черно, Синьо

Комплекта включва:

1 бр. Смарт фитнес гривна М3. 
1 бр. Кабел за зареждане.
1 бр. Упътване на английски език.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!