Модел: CL-020
Наличност: В наличност
52.00лв. 58.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Автоматична преса за навиване на къдрици

Спецификации:


Маша за автоматично навиване на къдрици. Бързо загряване - за 30 секунди. Ергономичен дизайн, дръжката осигурява сигурно захващане в ръката и по-добър контрол на устройството по време на употреба.
Артикула е много е много лессен за употреба, керамичното покритие на навиващата ролка щади косата при оформяне на къдриците.
Употребата на този невероятно иновативен уред-преса ще сложи край на безкрайното и досадно навиване на косата с обикновенна маша или ролки.
Начин на използване - просто взимате и поставете кичур коса на предназначеното за това място, затваряте устройството за да поеме косата в камерата за навиване.
Задръжате за няколко секунди според инструкцийте, докато чуете няколко кратки тона за потвърждение след което отпускате захвата, камерата за навиване се отваря,
и вие имате красиви и пластични къдрици!

Видео демонстрация за начина на използване:

http://www.youtube.com/watch?v=yqfN1wAbsrI. 

Функция автоматично изключване.
3 настройки за топлина (190° C, 210° C, 230° C)
3 настройки на таймера с индикатор за аудио известяване.
Индикатор за готовност.
Върящ се кабел за по голямо удобство - 2.5 метра.
Захранване: 230 V - от домашната ел. мрежа
Светлинен индикатор за готовност на уреда за работа.
Три настройки на таймера с индикатор за аудио сигнал.
Тези различни настройки дават различни ефекти при навиване на косата.
Колкото по-дълго време косата се държи в рамките на камерата,
толкова извивката ще бъде по красива и стегната, но резултатите също ще се различават в зависимост от типа коса.
- Време на задържане в пресата: 8 секунди ( осем секунди = 3 звукови сигнала ) - за деликатни меко падащи на вълни къдрици•
- Време на задържане в пресата: 10 секунди ( десет секунди = 4 звукови сигнала ) - за нормално оформеникъдрици.
- Време на задържане в пресата: 12 ( дванайсет секунди = 5 звукови сигнала ) - за стегнати и добре навити къдрици.
Размери на машата: 300 х 80 х 100 мм.
Тегло с опаковката: 700 гр.
Цвят: Розово, Черно


Важно:

Машата не е предназначена за използване при много дълга коса и не трябва да се използва за дължини на косата под бюста.
Тази маша достига високи температури и не е подходящa да се използва на синтетични удължения на косата.

Комплекта включва:

1 бр. Автоматична маша-преса за къдрици
1 бр. Упътване на английски език


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още